Gratis indicatie
Gratis advies
5 jaar nazorg
Energiezuinig

Klanten beoordelen Koelklimaattechniek met een 9.7 228 reviews via

Naar keuzehulp
Naar bespaarhulp
+31 (0) 411 608168

De installatie van uw
aircosysteem

oktober 4, 2023

Koelklimaattechniek is een gecertificeerd installateur van verschillende airconditioning systemen van vooraanstaande A-merken waaronder Daikin, Mitsubishi, Panasonic en Qventi. Wij kunnen daarom altijd een objectief advies geven en u begeleiden met uw keuze. U kunt bij ons terecht voor een vrijblijvende bezichtiging, hier zal ons technisch adviseur met u kijken naar de wensen en de mogelijkheden. Hierna kunt u van ons een vakkundige montage verwachten en een goede service na aankoop van uw airconditioningsysteem.

Naast een compleet verzorgde montage kan u ook kiezen voor een zelf-montage, waarbij u de montagewerkzaamheden verzorgt en wij de inbedrijfstelling en alle koeltechnische handelingen verzorgen. Montage of inbedrijfstelling op afspraak.

Koelklimaattechniek is gevestigd in Boxtel, vanuit hier hanteren wij een werkgebied van 100km en werken we niet alleen in Boxtel, Den Bosch en Tilburg maar zijn we ook actief in gebieden rond Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Maastricht.

Wij zijn erkend installateur voor de volgende merken: DaikinMitsubishi Heavy IndustriesPanasonic en Qventi. 

Mocht u na het zien van onze verschillende aanbiedingen geïnteresseerd zijn in het kopen van een airco en het laten installeren van een Daikin, Mitsubishi Heavy Industries of Panasonic plannen wij graag een vrijblijvende bezichtiging in. Ook bieden wij u oplossingen die het best aansluiten bij uw behoeftes, dit is onder andere afhankelijk van hoeveel ruimtes u wilt gaan koelen of verwarmen en of dat u opzoek bent naar een single-split, duo-split, triple-split en of een multi-split.

Het inplannen van een montage of inbedrijfstelling is altijd op afspraak.

koelklimaattechniek

De keuze van onze experts

Installatie & Onderhoud

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram