Gratis indicatie
Gratis advies
5 jaar nazorg
Energiezuinig

Klanten beoordelen Koelklimaattechniek met een 9.7 228 reviews via

Naar keuzehulp
Naar bespaarhulp
+31 (0) 411 608168

Gratis advies aan huis

Een airco is niet iets waar u elke dag naar op zoek bent. Daarom staan wij altijd klaar om u hierbij te ondersteunen. Ook bij u thuis. Vraag nu gratis een adviesafspraak op locatie aan en wij komen bij u langs om samen te kijken naar de beste airco voor u.

Een airco keuze in 3 stappen

1. Vraag gemakkelijk een gratis adviesafspraak aan door onderstaand formulier in te vullen.
2. Wij nemen telefonisch contact met u op om uw wensen te bespreken en een datum te prikken.
3. Onze specialist komt bij u thuis langs. Samen kijken we naar de best passende airco voor uw situatie. Dit is het ideale moment om vragen te stellen!

Vraag direct een adviesafspraak aan

Een adviesafspraak aan huis

Volledig vrijblijvend en kosteloos

"*" geeft vereiste velden aan

"Ik wist niet dat een airco ook kan verwarmen. Stuk goedkoper."

Lees verder

Veelgestelde vragen

Wanneer moet ik een adviesafspraak inplannen?

Twijfelt u over welke airco het beste aansluit op uw situatie? Bijvoorbeeld over welke Kw u nodig heeft of dat een single-split of multi-split de beste optie is?

Dan is een adviesafspraak ideaal voor u. Onze specialist zal bij u langskomen en meekijken naar de situatie en plaatsing van de airco. Tijdens dit gesprek kan onze specialist ook alvast de leiding lengtes opmeten, wel zo handig.

Is deze afspraak écht gratis?

Jazeker, deze afspraak is écht gratis. Van het plannen van de afspraak tot en met het ontvangen van ons advies komen geen kosten kijken. We delen graag onze expertise rondom airco’s en helpen u graag met al uw vragen.

Wat gebeurt er na de adviesafspraak?

Aan de hand van het adviesgesprek stellen we een persoonlijke offerte op. Is dit naar wens? Dan kunnen we de airco voor u bestellen en een montagedatum inplannen. Onze airco’s zijn super snel leverbaar waardoor u niet lang hoeft te wachten!

Tevreden met het eindresultaat? Deel een foto met ons en laat een review achter. Dankuwel!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram