Gratis indicatie
Gratis advies
5 jaar nazorg
Energiezuinig

Klanten beoordelen Koelklimaattechniek met een 9.7 228 reviews via

Naar keuzehulp
Naar bespaarhulp
+31 (0) 411 608168
Terug naar productoverzicht

Filters toepassen

Geselecteerd

Zoeken

Merk

Aantal binnendelen

S.C.O.P.

S.E.E.R.

Koelvermogen

Energielabel koelen

Energielabel verwarmen

Binnenunit

Hoogte

Breedte

Diepte

Decibel

Buitenunit

Hoogte

Buitenunit Breedte

Diepte

Prijs

Energiezuinig
Vrijblijvend advies op locatie
Goedkoper verwarmen dan gas
Tot wel 5 jaar nazorg
Milieuvriendelijkere optie
Alle resultaten bekijken

Ontdek de voordelen van een multi-split airco systeem! Verwarm of koel meerdere ruimtes tegelijkertijd met slechts één buitenunit. Met deze energiezuinige oplossing heb je volledige controle over elke afzonderlijke ruimte. Lees verder en ontdek waarom een multi-split airco de ideale keuze is voor jouw huis.

Lees meer

Ontdek de voordelen van een multi-split airco systeem! Verwarm of koel meerdere ruimtes tegelijkertijd met slechts één buitenunit. Met deze energiezuinige oplossing heb je volledige controle over elke afzonderlijke ruimte. Lees verder en ontdek waarom een multi-split airco de ideale keuze is voor jouw huis.

Resultaat 1–12 van de 197 resultaten wordt getoond

Wat is multi-split airco?

Multi-split Airconditioning is een variant van airconditioning die bestaat uit één buitenunit die is verbonden met meerdere binnenunits. Dit betekent dat u meerdere ruimtes in uw huis of kantoor tegelijk kunt koelen of verwarmen met behulp van slechts één buitenunit. Elk van de binnenunits kan afzonderlijk worden bediend, wat zorgt voor individuele temperatuurregeling in verschillende ruimtes.

Hoe werkt een multi-split airconditioning?

Op de buitenunit van een multi-split airconditioningssysteem kunnen meerdere binnenunits worden gemonteerd. Elke binnenunit wordt geplaatst in de ruimte die u wilt koelen of verwarmen. Het systeem haalt warmte uit de buitenlucht, zelfs bij koude temperaturen, en brengt deze naar binnen om de ruimte te verwarmen. Dit maakt het systeem uiterst efficiënt en milieuvriendelijk, omdat het gebruikmaakt van hernieuwbare energiebronnen in plaats van fossiele brandstoffen. Elke binnenunit heeft zijn eigen bediening, zodat u de temperatuur in elke ruimte afzonderlijk kunt regelen.

Wat zijn de voordelen van multi-split airconditioning:

  1. Individuele temperatuurregeling: Een van de grootste voordelen van multi-split airconditioning is dat het individuele temperatuurregeling mogelijk maakt in verschillende ruimtes. Met een multi-split airconditioningsysteem kunnen alle binnenunits tegelijkertijd koelen of allemaal tegelijkertijd verwarmen. Dit betekent dat u de temperatuur kunt aanpassen aan de specifieke behoeften van elke kamer, waardoor iedereen in huis of op kantoor comfortabel blijft.
  2. Energiezuinig: Multi-split airconditioning zijn over het algemeen energiezuiniger, dan het installeren van afzonderlijke airconditioners voor elke ruimte. Omdat ze gebruikmaken van één buitenunit voor meerdere binnenunits, zijn ze efficiënter en kunnen hierdoor minder energie verbruiken.
  3. Slim gebruik van capaciteit:
    Door ongelijktijdig gebruik van een multi-split airconditioning, kunt u het totale vermogen verminderen, door verschillende binnenunits in verschillende ruimtes van een gebouw afzonderlijk te gebruiken op verschillende tijdstippen, afhankelijk van de individuele behoeften van elke ruimte.
  4. Ruimtebesparend: In tegenstelling tot single-split airconditioning die een buitenunit nodig hebben voor elke binnenunit, neemt een multi-split-systeem minder ruimte in beslag buiten het gebouw. Dit is vooral handig als u beperkte buitenruimte hebt.
  5. Esthetisch aantrekkelijk: Multi-split airconditioning zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten, zodat ze naadloos kunnen worden geïntegreerd in de esthetiek van elke ruimte. Dit maakt ze een aantrekkelijke optie voor zowel woningen als commerciële ruimtes.

Een multi-split airconditioning biedt een efficiënte, flexibele en ruimtebesparende oplossing voor het gelijktijdig koelen en verwarmen van meerdere ruimtes. Met individuele temperatuur regeling en energiezuinige werking is het een ideale keuze voor het creëren van een comfortabele leef- of werkomgeving.

Wilt u graag meer weten? Neemt dan contact met ons op.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram