Gratis indicatie
Gratis advies
5 jaar nazorg
Energiezuinig

Klanten beoordelen Koelklimaattechniek met een 9.7 228 reviews via

Naar keuzehulp
Naar bespaarhulp
+31 (0) 411 608168
Terug naar productoverzicht

Filters toepassen

Geselecteerd

Zoeken

Type

Leiding diameter

Prijs

Energiezuinig
Vrijblijvend advies op locatie
Goedkoper verwarmen dan gas
Tot wel 5 jaar nazorg
Milieuvriendelijkere optie
Alle resultaten bekijken

Geïsoleerde Koelleiding

Kwalitatief hoogwaardige en goed geïsoleerde koelleidingen dragen bij aan de juiste werking van een airco-installatie. Ook installatiegemak en een goede verwerkbaarheid zijn belangrijke eigenschappen van onze geïsoleerde koelleidingen.

Lees meer

Kwalitatief hoogwaardige en goed geïsoleerde koelleidingen dragen bij aan de juiste werking van een airco-installatie. Ook installatiegemak en een goede verwerkbaarheid zijn belangrijke eigenschappen van onze geïsoleerde koelleidingen.

Toont alle 12 resultaten

koelleiding voor jouw airco installatie?

Bij Koelklimaattechniek bieden wij koelleidingen aan in verschillende standaard maten, zodat je elke airco altijd vakkundig kunt aansluiten. De geïsoleerde koelleidingen zijn gemaakt van koperen buizen met een dikke isolatielaag en hebben een gladde afwerking.

Dit zorgt voor hoge stroomsnelheden en weinig drukverlies. De dikke isolatielaag zorgt voor minder condensvorming en geluidsoverlast, maar zorgt er ook voor dat de flexibele koelleiding gemakkelijk te begeleiden is. Bekijk ons volledige assortiment en vind de juiste koelleidingen voor jouw volgende airco montage klus!

Welke koelleiding heeft u nodig voor uw aircosysteem?

Het kiezen van het juiste type koelleiding heeft aanzienlijke invloed op de efficiëntie en prestaties van uw aircosysteem. Het gebruik van ongeschikte leidingen kan leiden tot energieverlies en verminderde prestaties. Hieronder vind je alle standaard koelleiding diameters en voor welke airco's ze geschikt zijn:

Airco installatie sets

Als ervaren airco experts weten we dat een succesvolle installatie staat of valt met de kwaliteit van de materialen en de precisie van de montage. Daarom bieden we op maat gemaakte airco installatie sets aan, die alles bevatten wat je nodig hebt voor een vakkundige montage, zonder dat je zelf op zoek hoeft te gaan naar losse onderdelen.

In onze airco installatie sets vind je alleen hoogwaardige componenten, zoals onze dubbel geïsoleerde koelleiding. Deze koelleiding voldoet aan de hoogste brandveiligheidsklasse, waardoor je verzekerd bent van een veilige installatie. Daarnaast maken we gebruik van geïsoleerde Danfoss koppelingen, die niet alleen stevige verbindingen garanderen, maar ook de levensduur van je airco systeem verlengen.

Compleet uitgerust voor een professionele installatie

Onze airco installatie sets bevatten alle essentiële materialen die je nodig hebt voor een professionele montage. Denk hierbij aan koelleidingen, stuurstroomkabel en condensslang. Met deze complete set ben je volledig uitgerust om jouw airco systeem vakkundig te installeren, zonder dat je zelf op zoek hoeft te gaan naar ontbrekende onderdelen. Onze sets zijn zorgvuldig samengesteld door ervaren experts, zodat je verzekerd bent van een optimale installatie en prestaties van jouw airco systeem.

Optionele accessoires voor een nette afwerking

Naast de standaard componenten in onze airco installatie set, bieden we ook optionele accessoires aan voor een nette afwerking. Zo kun je kiezen voor leidinggoten en omkastingen, die ervoor zorgen dat de leidingen en kabels netjes weggewerkt worden. Hiermee geef je jouw airco installatie een professionele uitstraling.

We helpen u graag met het vinden van de geschikte koelleidingen, flare leidingset of airco installatie sets. neem gerust contact met ons op.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram