Gratis indicatie
Gratis advies
5 jaar nazorg
Energiezuinig

Klanten beoordelen Koelklimaattechniek met een 9.7 228 reviews via

Naar keuzehulp
Naar bespaarhulp
+31 (0) 411 608168
Terug naar productoverzicht

Filters toepassen

Geselecteerd

Zoeken

Merk

Airco type

S.C.O.P.

S.E.E.R.

Koelvermogen

Energielabel koelen

Energielabel verwarmen

Binnenunit

Decibel

Buitenunit

Hoogte

Buitenunit Breedte

Diepte

Prijs

Energiezuinig
Vrijblijvend advies op locatie
Goedkoper verwarmen dan gas
Tot wel 5 jaar nazorg
Milieuvriendelijkere optie
Alle resultaten bekijken

Perfera

Zoek je een airconditioner met hoog rendement en verbeterde luchtkwaliteit? De Daikin Perfera serie combineert energiezuinigheid, geavanceerde luchtfiltertechnieken en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ontdek de Daikin Perfera wandmodellen, vloermodellen en single- en multi-split oplossingen voor jouw woning of kantoor.

Lees meer

Zoek je een airconditioner met hoog rendement en verbeterde luchtkwaliteit? De Daikin Perfera serie combineert energiezuinigheid, geavanceerde luchtfiltertechnieken en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ontdek de Daikin Perfera wandmodellen, vloermodellen en single- en multi-split oplossingen voor jouw woning of kantoor.

Toont alle 3 resultaten

Daikin Perfera Reeks: uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en hoog rendement

Zoek je een airconditioner die niet alleen efficiënt koelt en verwarmt, maar ook de luchtkwaliteit in je ruimte verbetert? De Daikin Perfera serie biedt een combinatie van hoog rendement, geavanceerde luchtfiltertechnieken en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Dit maakt de Daikin Perfera een ideale keuze voor wie op zoek is naar optimaal comfort, het hele jaar door.

Daikin Perfera wandmodel

Het Daikin Perfera wandmodel staat bekend om zijn stille werking vanaf slechts 19 dB en zijn energiezuinigheid. Met een verbeterd design en een dubbele kleppensysteem, zorgt dit model voor een gelijkmatige verdeling van lucht zonder directe luchtstroom op gebruikers. Het resultaat is een systeem met seizoen rendementswaarden tot A+++ bij zowel koelen als verwarmen, waardoor je energiekosten laag blijven terwijl je geniet van een comfortabel binnenklimaat.

Daikin Perfera vloermodel

Het Daikin Perfera vloermodel is bijzonder geschikt voor ruimtes met grote glazen oppervlakken of beperkte wandruimte. Dit model is beschikbaar in verschillende capaciteiten, waaronder de FVXM25A 2,5kW voor kleinere ruimtes en de FVXM50A 5,0kW voor middelgrote tot grote woonkamers. Dankzij de Heat Plus-functie die stralingswarmte simuleert, biedt het Daikin Perfera vloermodel een gelijkmatige en comfortabele temperatuurverdeling door de kamer.

Daikin Perfera single-split & multi-split

De Daikin Perfera serie biedt flexibele oplossingen voor elke woning of kantoor. Of je nu op zoek bent naar een single-split optie met één binnenunit, of een multi-split systeem waarbij tot wel vijf binnenunits op één buitenunit kunnen worden aangesloten, Daikin Perfera maakt het mogelijk. Dit zorgt voor een efficiënte en ruimtebesparende manier om meerdere ruimtes te koelen en verwarmen.

Montage en Advies

Of je nu interesse hebt in een Daikin Perfera vloermodel, wandmodel, single-split of multi-split systeem, er is een Daikin Perfera oplossing die past bij jouw situatie en wensen. Onze technisch adviseurs staan klaar om je vrijblijvend advies te geven over de beste Daikin Perfera airconditioning voor jou. Neem contact op voor persoonlijk advies of bekijk ons assortiment met het zoekwoord: Daikin Perfera, Daikin Perfera wandmodel, Daikin Perfera vloermodel, split airco, multi-split, single-split.

Kies voor Daikin Perfera en geniet van een optimaal binnenklimaat met frisse, zuivere lucht en een hoog rendement het hele jaar door.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram