Gratis indicatie
Gratis advies
5 jaar nazorg
Energiezuinig

Klanten beoordelen Koelklimaattechniek met een 9.7 228 reviews via

Naar keuzehulp
Naar bespaarhulp
+31 (0) 411 608168
Terug naar productoverzicht

Filters toepassen

Geselecteerd

Zoeken

Merk

Airco type

S.C.O.P.

S.E.E.R.

Koelvermogen

Energielabel koelen

Energielabel verwarmen

Binnenunit

Decibel

Buitenunit

Hoogte

Buitenunit Breedte

Diepte

Prijs

Energiezuinig
Vrijblijvend advies op locatie
Goedkoper verwarmen dan gas
Tot wel 5 jaar nazorg
Milieuvriendelijkere optie
Alle resultaten bekijken

Emura

Daikin, een pionier in klimaatbeheersing, presenteert de 3e generatie Daikin Emura - een revolutionair airconditioningsysteem dat design, functionaliteit en duurzaamheid op ongekende wijze combineert. Dit geïntegreerde systeem met uniek design en bekroonde innovatie biedt niet alleen optimaal comfort, maar ook een gezondere leefomgeving. Ontdek hoe de Daikin Emura de toekomst van airconditioning vormgeeft.

Lees meer

Daikin, een pionier in klimaatbeheersing, presenteert de 3e generatie Daikin Emura - een revolutionair airconditioningsysteem dat design, functionaliteit en duurzaamheid op ongekende wijze combineert. Dit geïntegreerde systeem met uniek design en bekroonde innovatie biedt niet alleen optimaal comfort, maar ook een gezondere leefomgeving. Ontdek hoe de Daikin Emura de toekomst van airconditioning vormgeeft.

Resultaat 1–12 van de 15 resultaten wordt getoond

Ontdek de Luxe en Innovatie van de Daikin Emura

De Daikin Emura staat aan de top van luxueuze design airconditioning units, en met de lancering van de 3e generatie, herdefinieert Daikin de normen van airconditioning. Dit toestel is niet alleen een toonbeeld van esthetisch design, maar biedt ook de ultieme oplossing voor het creëren van het perfecte binnenklimaat. Hieronder duiken we dieper in de wereld van de Daikin Emura en ontdekken we wat deze unit zo speciaal maakt.

Design en Innovatie Bekroond

Sinds de introductie in 2010 heeft de Daikin Emura een constante evolutie doorgemaakt, steeds gericht op het voldoen aan Europese wensen en gebruikerseisen. Deze inspanningen hebben geresulteerd in een airconditioner die niet alleen functioneel is maar ook een esthetisch hoogtepunt in elke ruimte. De designprijzen zoals de Red Dot Product Design Award 2022 en de iF Design Award 2022 bevestigen de unieke positie van de Daikin Emura op de markt.

Comfort en Efficiëntie

De Daikin Emura onderscheidt zich door meer dan alleen zijn vermogen om te koelen of te verwarmen. Dankzij intelligente sensoren en speciaal ontworpen lamellen zorgt de binnenunit voor een optimale luchtstroom en temperatuurverdeling. De unieke Heat Boost functie en het gebruik van het Coanda-effect zorgen voor een snelle en efficiënte verwarming of koeling, wat resulteert in superieur comfort.

Fluisterstil en Schone Lucht

Een opmerkelijk kenmerk van de Daikin Emura is de fluisterstille werking, waardoor je nauwelijks merkt dat de airconditioner aan staat. Bovendien zorgt de Emura, met zijn geavanceerde filters, voor een constante aanvoer van schone lucht, waardoor allergenen, pollen, schimmels en nare geuren worden tegengegaan.

Single-Split en Multi-Split Opties

Of je nu op zoek bent naar een oplossing voor één kamer of meerdere ruimtes tegelijk wilt koelen of verwarmen, de Daikin Emura biedt zowel single-split als multi-split systemen. Dit maakt het mogelijk om met één buitenunit verschillende binnenunits te verbinden, ideaal voor een consistent design en functionaliteit in je hele huis of kantoor.

Waarom Kiezen voor de Daikin Emura?

De Daikin Emura is niet alleen een toonbeeld van design, maar ook van geavanceerde functionaliteiten en energie-efficiëntie. Met kenmerken zoals intelligente luchtstroom, stille modus en slimme bedieningsopties, biedt de Emura een gebruikerservaring die zijn gelijke niet kent. De toekomstbestendigheid, dankzij compatibiliteit met thuisautomatiseringssystemen en app-besturing, maakt de Emura een slimme keuze voor iedereen die waarde hecht aan comfort, stijl en efficiëntie.

Daikin Emura met Installatie

Koelklimaattechniek biedt een totaalconcept voor installatie en onderhoud van de Daikin Emura. Als BRL100 gecertificeerd Daikin-installateur garanderen wij een vlekkeloze integratie van de Daikin Emura in jouw woning. Kies voor Daikin Emura en geniet van een perfect binnenklimaat, esthetisch design en ongeëvenaard comfort. Neem contact op voor een vrijblijvend advies en ontdek welke Daikin Emura unit het beste bij jouw situatie past: Daikin Emura 5kW, Daikin Emura 2kW, Daikin Emura 2,5kW, Daikin Emura 4,2kW, of Daikin Emura 3,5kW.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram