Airconditioning Amsterdam

Met een airconditioning kunt u het gehele jaar zorgen voor een optimale binnenklimaat, bij u thuis of in uw bedrijf. Naast het feit dat de nieuwe generatie airconditionings een stuk voordeliger is, zijn ze ook bijzonder hoog in het rendement A++/ A+++. Airconditioningsystemen leveren meer energie dan dat zij verbruiken, verwarmen met een airconditioning is hierdoor stukken voordeliger dan verwarmen met aardgas.

Koelklimaattechniek BV is een specialist op het gebied van airconditionings en heeft een ruim assortiment aan airco's uit het topsegment, hieronder vallen: DaikinMitsubishi Heavy Industries en Panasonic, deze zijn veelal direct bij ons uit voorraad leverbaar.

Airco installeren

Koelklimaattechniek is een gecertificeerd installateur van verschillende airconditioning systemen van vooraanstaande A-merken waaronder Daikin, Mitsubishi en Panasonic. Wij kunnen daarom altijd een objectief advies geven en u begeleiden met uw keuze. U kunt bij ons terecht voor een vrijblijvende bezichtiging, hier zal ons technischadviseur met u kijken naar de wensen en de mogelijkheden. Hierna kunt u van ons een vakkundige montage verwachten en een goede service na aankoop van uw airconditioningsysteem.

Naast een compleet verzorgde montage kan u ook kiezen voor een zelf-montage, waarbij u de montagewerkzaamheden verzorgt en wij de inbedrijfstelling en alle koeltechnische handelingen verzorgen. Montage of inbedrijfstelling op afspraak.

Koelklimaattechniek is gevestigd in Boxtel, vanuit hier hanteren wij een werkgebied van 105km en werken we niet alleen in Boxtel, Den Bosch en Tilburg maar zijn we ook actief in gebieden rond Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Maastricht.

Wij zijn erkend installateur voor de volgende merken: DaikinMitsubishi Heavy Industries en Panasonic

Mocht u na het zien van onze verschillende aanbiedingen geïnteresseerd zijn in het kopen van een airco en het laten installeren van een Daikin, Mitsubishi Heavy Industries of Panasonic plannen wij graag een vrijblijvende bezichtiging in. Ook bieden wij u oplossingen die het best aansluiten bij uw behoeftes, dit is onder andere afhankelijk van hoeveel ruimtes u wilt gaan koelen of verwarmen en of dat u opzoek bent naar een single-split, duo-split, triple-split en of een multi-split.

 

Wilt u een prijsopgave voor de levering en montage van uw airconditioning= Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

 

 

 

Sorteer op
© 2014 - 2024 koelklimaattechniekwebwinkel | sitemap | rss