Airconditioning op de zaak


Bent u op zoek naar een airconditioning op kantoor of voor uw bedrijf? 

Dan bent u bij Koelklimaattechniek BV aan het juiste adres. Koelklimaattechniek is gespecialiseerd in de airconditiong.  Onze gecertificeerde medewerkers helpen u graag bij het advieseren, installeren, onderhouden en service van uw airconditioning. 

Een airconditioning zorgt ervoor dat u het gehele jaar een optimale werkomgeving heeft. Het is bewezen dat een goed binnenklimaat ervoor zorgt dat werknemers beter presteren en zich comfortabeler voelen. De airconditioning regelt de tempratuur, zowel koelen als verwarmen. Daarnaast zorgt een airconditioning voor het ontvochten en ook het filteren van de lucht. Zij helpen de symptomen van allergieën en astma te verminderen door de stofdeeltjes, allergenen en pollen uit de lucht te filteren. Zij filteren maar liefst 99% van de bacteriën en virussen in de lucht. Ook de resultaten op het filteren van het corona virus is erg positief. Kortom, onze airco’s en service staan garant voor comfort voor het hele jaar door.

 

Energie-investeringsaftrek (EIA)


Wilt u fiscaal voordeel behalen en investeren in energiezuinige technieken en duurzame energie?

Dat kan met de regeling Energie-investeringsaftrek (EIA). De EIA levert u gemiddeld 14% voordeel op. Daarnaast leveren energiezuinige investeringen u ook een lagere energierekening op. Met deze regeling stimuleert het ministerie van Economische Zaken duurzaam ondernemen. U dient EIA binnen 3 maanden na het geven van de opdracht aan te vragen.

Wilt u meer weten? Klik hier.

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina
© 2014 - 2024 koelklimaattechniekwebwinkel | sitemap | rss