Airco voor thuis  Airco op kantoor InstallatieAdvies & Begeleiding

                                             

     Airconditioning van Koelklimaattechniek

Een airconditioning zorgt het hele jaar lang voor een optimale omgevingstemperatuur bij u thuis of in het bedrijf. Afgezien van het feit dat de nieuwe generatie airconditioning een stuk voordeliger is, zijn ze ook bijzonder hoog in het rendement. Een airconditioning levert meer dan dat zij verbruiken, verwarmen met de airconditioning is hierdoor voordeliger dan met aardgas.

Koelklimaattechniek BV is specialist op het gebied van airconditioning en heeft een ruim assortiment airco’s uit voorraad leverbaar.

 


 

 De perfecte omgevingstempratuur, zowel winter als zomer.

 Vrijblijvend advies & begeleiding bij u op locatie.

 Een schone en zuivere lucht, de airconditioning verwijderd  pollen, stof, virussen, en andere allergene uit de lucht.

 5 jaar volledige fabriek en montagegarantie, bij gedegen onderhoud.

 Levertijd binnen 5 dagen geleverd (mits voorradig).

 


Een ideale leefomgeving met een airconditioning

Een airconditioning zorgt ervoor dat u het gehele jaar een ideale leef of werkomgeving heeft. De airconditioning regelt de tempratuur, ventilatie en luchtvochtigheid van de ruimte waar de unit hangt. Een airconditioning meet de omgevingsomstandigheden en zal deze bijsturen tot de gewenste condities zijn bereikt. Dit zonder geluidsoverlast of ander hinder.  Airconditioning en luchtreinigers helpen de symptomen van allergieën en astma te verminderen door de stofdeeltjes, allergenen en pollen uit de lucht te filteren. Zij filteren maar liefst 99% van de bacteriën en virussen in de lucht. Ook de resultaten op het filteren van het corona virus is erg positief. 


Warmtepompen en inverters. Het meest energiezuinige en duurzame verwarmingssysteem


Airco kopen

Koelklimaattechniek heeft contacten met gerenommeerde airconditioning leveranciers en kan tegen scherpe prijzen (in) kopen. Alle bedragen zijn inclusief BTW.  Al onze  airconditioning systemen zijn inverter warmtepompen. Deze kunnen niet alleen koelen, maar ook verwarmen! Zij halen een groot deel van  de energie uit de buitenlucht en zijn daardoor erg energiezuinig.

Levertijden 5 werkdagen en geen verzendkosten bij een bestelling vanaf €125,- binnen Nederland en Vlaanderen - België. 

 


Airco installeren

Koelklimaattechniek is een gecertificeerd installateur van verschillende airconditioning systemen van vooraanstaande A-merken zoals Daikin, Mitsubishi en Panasonic. Wij kunnen daarom altijd een objectief advies geven en u begeleiden met uw keuze. U kunt bij ons terecht voor een vrijblijvende bezichtiging een vakkundige montage een een goede service na aankoop van uw  systeem.

Afgezien van compleet verzorgde montages kan u ook kiezen voor een zelf-montage waarbij u de montagewerkzaamheden verzorgt en wij de inbedrijfstelling en alle koeltechnische handelingen verzorgen.  Montage  of inbedrijfstelling op afspraak.

Ons werkgebied van 100km voorziet niet alleen Boxtel, Den Bosch en Tilburg maar ook Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Maastricht.

Wij zijn erkend installateur voor de volgende merken: DaikinMitsubishi Heavy Industries en Panasonic.

Het inplannen van een montage of inbedrijfstelling is altijd  op afspraak.


 


CordaidClini Clowns        ideal betalen                          

 


 


Advies & begeleiding

Uw wilt graag een airconditioning aanschaffen, maar weet  niet goed wat het beste bij uw persoonlijke situatie past?

Wij geven u vrijblijvend advies en begeleiden u graag bij uw  aankoop. Zowel bedrijven als voor particulieren.

Neem vrijblijvend contact met ons op. 


Airco types & merken

De klant wens is erg belangrijk bij de aanschaf van een airconditioning. Er zijn twee verschillende types installatie waaruit gekozen kan worden.

Single split: Bij iedere binnenunit wordt een los buitendeel aangesloten. Hierdoor kunnen units los van elkaar en gelijktijdig verwarmen en koelen. Single split heeft een hoger rendement dan de multisplit configuratie. 

Multi split: Hierbij worden meerdere binnenunits op een enkel buitendeel aangesloten. Deze units kunnen gelijktijdig koelen of verwarmen.        

 

Wandmodellen Luchtreinigers & bevochtigers 

Vloermodellen cassette unitsAanbieding

Wij zijn erkend installateur voor de volgende merken: Daikin, Mitsubishi Heavy Industries en Panasonic.

Daikin Mitsubishi Panasonic


Aanschaf van een airconditioning?

Bij de aanschaf van een airconditioning dient er rekening gehouden met de volgende punten: 

  • Een airconditioning dient aangesloten te worden door een F-Gassen gecertificeerd bedrijf.  Koelklimaattechniek is F-Gassen en BRL100 gecertificeerd. 
  • Standaard 2 jaar garantie, bij aantoonbaar gedegen onderhoud 5 jaar, fabrieksgarantie.  
  • Het vermogen van de units is afhankelijk van de kubieke meters (m³), Isolatie waarde en nog enkele waardes. Om een goede offerte te maken komen wij graag vrijblijvend bezichtigen, neem hier contact met ons op.

Gratis verzonden

Uw bestelde airconditioning gratis bij de deur afgeleverd? Bestellingen boven €125,00 leveren gratis van maandag t/m vrijdag op een door u gekozen locatie.  Wij leveren in heel Nederland en Vlaams België.

Wij maken het gemakkelijk voor u! U geeft uw voorkeursdatum op en wij leveren op de door u gekozen datum en tijd. Niet meer een hele dag wachten op een levering. Wij bellen u, indien gewenst, zelfs een dag of bepaalde tijd voor levering.


Wilt u een prijsopgave voor de levering en montage van uw airconditioning= Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.


 

© 2014 - 2021 koelklimaattechniekwebwinkel | sitemap | rss