Brockx - geluidsreducerende airco omkasting - Small

Vorige Artikel 10 van 11 Volgende
€ 445,00 (inclusief btw)

Brockx - geluidsreducerende airco omkasting - Small - antraciet/ wit/ zwart

Omschrijving

Van Cappellen Sound Solutions heeft de Brockx omkasting ontwikkeld om het visuele aspect te verbeteren en geluid te reduceren en daarmee onder andere het wooncomfort te verhogen.
Voordelen van de Brockx Universeel: De omkasting is geschikt voor een breed scala aan warmtepomp- en airconditioning buitenunits.
Gebruik de maatvoering tabel om de juiste Brockx omkasting te vinden voor uw systeem.
Op aanvraag leveren wij ook maatwerk.

Geluidsreductie

Naast een visuele verbetering biedt de standaard omkasting een reductie van ca. 3 dB*. Om een hogere reductie te bereiken kan een eenvoudig aan te brengen isolatiekit worden aangeschaft. Samen met deze geluidsisolatie kan de luchtgeluidsreductie tot 6 dB* bedragen.
Ter indicatie; een reductie van 3 dB is een halvering van het geluid.
Indien de isolatiekit wordt besteld wordt de juiste maat anti-recirculatieplaat mee geleverd.

Lange levensduur

De omkasting is voorzien van een duurzame afwerking in de kleuren wit (RAL9003), zwart (RAL9005) of donkergrijs (RAL7016).
De panelen zijn speciaal ontwikkeld voor buiten toepassingen dus roesten niet, de coating is weer- en waterbestendig en heeft een UV bestendigheid om verkleuring te voorkomen.

Installatie
De omkasting is eenvoudig en snel te installeren (ca. 30 minuten).
De omkasting bestaat uit een aantal te vouwen aluminium composiet panelen die middels zelf borende schroeven met elkaar worden verbonden. Door deze wijze van construeren ontstaat een robuuste en stevige omkasting.
De panelen zijn voorzien van een uitneembare doorvoer voor kabelgoot en/of leidingen. Indien noodzakelijk kan men zelf openingen creëren met eenvoudig handgereedschap. Door bevestiging aan de gevel of op een fundatie middels de meegeleverde montage set is een goede verankering gewaarborgd.

Lucht aan- en afvoer
Een goede lucht aan- en afvoer van de buitenunit is essentieel om storingen te voorkomen en de efficiëntie te waarborgen. De unieke plaatsing van de openingen in de omkasting zorgen voor een goede luchtstroom maar tegelijkertijd ook voor een geluidsreductie.
Het standaard inbegrepen anti-recirculatieschot is hierbij essentieel. Dit schot verhinderd in grote mate dat uitgaande lucht wordt teruggevoerd naar de aanzuig zijde. Studies en praktijkervaringen hebben uitgewezen dat onze unieke wijze van ventileren geen nadelige gevolgen heeft voor de buitenunit.

Anti-recirculatieschot
De Brockx is standaard uitgerust met een anti-recirculatieschot. De plaatsing van dit schot is noodzakelijk om de efficiëntie van uw systeem te waarborgen of zelfs storing in de warmtepomp of airco buitenunit te voorkomen. Middels zelfklevend klittenband wordt het schot eenvoudig aan de unit bevestigd.

* Maximale waarde, afhankelijk van locatie en plaatsing

© 2014 - 2023 koelklimaattechniekwebwinkel | sitemap | rss