Daikin Multisplit 5MXM90N Wandunit 4x CTXM15N 1x FTXM25N

Artikelnummer: 3030070
Vorige Artikel 115 van 163 Volgende
€ 5.650,00 (inclusief 21% btw)

Daikin Multisplit 5MXM90N   Wandunit 4x CTXM15N 1x FTXM25N

Deze set bestaat uit een buitendeel: de 5MXM90N, en meerdere binnendelen: 4x CTXM15N, 1x FTXM25N.

Op één enkele buitenunit kunnen verschillende binnenunits worden geplaatst. Ideaal voor meerdere kamers, met individuele bediening van elke binnenunit. Combineer binnenunits van verschillende stijlen en groottes in elke kamer, om een perfecte oplossing voor uw woning te creëren. Uw keuze van het type binnendeel bepaalt het buitendeel dat u nodig heeft. 

Er kan een ruim gamma aan stijlvolle binnenunits worden aangesloten en deze kunnen allemaal afzonderlijk bediend worden. In een multisysteem kunnen verschillende soorten binnenunits – wandmodellen, inbouwsatellietmodellen, vloermodellen – met verschillende capaciteiten met elkaar worden gecombineerd. Zodoende kunt u voor uw slaapkamer, woonkamer, kantoor of waar dan ook de ideale binnenunit selecteren afhankelijk van uw beschikbare installatieruimte of persoonlijke behoeften.

Een enkele buitenunit kan op verschillende tijdstippen een volledig huis, kantoor of kleine winkel koelen of verwarmen. ‘s Middags aan uw bureau kunt u van een aangenaam binnenklimaat genieten. ‘s Avonds heerst er een constante temperatuur in de woonkamer en ‘s nachts slaapt u in een koele slaapkamer.

Staat uw keuze er niet bij?

Er zijn natuurlijk verschillende mogelijkheden, wil u weten wat uw optie kost? Vraag hier uw offerte aan.

* 5 jaar garantie geldt alleen indien het systeem door een F-gassen erkend bedrijf in bedrijf wordt gesteld en er jaarlijks aantoonbaar onderhoud wordt gepleegd door een F-gassen erkend bedrijf.

      

     

    © 2014 - 2020 koelklimaattechniekwebshop | sitemap | rss