Nieuw

Daikin Stylish airco FTXA42BT RXA42A 4,2kW

Artikelnummer: 3010078
Vorige Artikel 80 van 161 Volgende
€ 2.200,00 (inclusief 21% btw)

Daikin Stylish FTXA42BT RXA42A 4,2kW (hout)

 

Stylish

een nieuwe wandairconditioningunit met een splinternieuw design en unieke functies. De meeste consumenten van vandaag zijn op zoek naar een aircosysteem dat de beste combinatie biedt van prestaties en design.  Stylish is het perfecte evenwicht daarvan. Deze elegante unit biedt geweldige prestaties en een superieur rendement en past - net zoals de naam belooft - in elk interieur.


Maximaal rendement

Dankzij de geweldige prestaties onderscheidt Stylish zich van de concurrentie: de unit biedt het beste rendement in het designsegment en haalt scores van A+++ * voor verwarming en koeling. Dankzij de volledig nieuwe designs van de onderdelen is Stylish vandaag een van de meest energievoordelige airconditioners op de markt. Bovendien garandeert het koelmiddel R- 32 een hoger energierendement en een kleinere ecologische voetafdruk.


Intelligent en efficiënt design

Stylish heeft een discrete charme: met een grootte van slechts 798 (b) x 189 (d) x 295 (h) mm is het de dunste en compactste binnenunit in zijn marktsegment. Gebruikers kunnen kiezen uit drie verschillende kleuren: wit, zilver en zwarthout.

In bedrijfsmodus beweegt het voorpaneel parallel mee met de behuizing en past de unit perfect in elk interieur. Deze functie verbetert het rendement van de unit, terwijl deze toch discreet en stijlvol blijft. De afgeronde hoeken dragen bij tot het esthetische uiterlijk van de unit.

Een inkijk in Stylish en de gebruikte technologie Stylish maakt gebruik van een nieuw ontworpen ventilator om de luchtstroom met een hoger energierendement en minder lawaai te optimaliseren.

Om een hoger energierendement te bereiken, heeft Daikin een nieuwe ventilator ontworpen die binnen de compacte afmetingen van Stylish toch efficiënt draait. De ventilator en de warmtewisselaar bereiken samen topenergieprestaties en dat met een geluidsniveau dat vrijwel onhoorbaar is voor aanwezigen.

Stylish combineert een aantrekkelijk design met uitstekende prestaties. De superieure stroomregeling plus koel- en vochtregeling garanderen een comfortabele luchtstroom in de hele ruimte.
 

Geluidsspreiding en lawaaidemping

Geoptimaliseerde luchtstroom voor perfect comfort Stylish gebruikt specifiek ontworpen ventilatorkleppen om het Coanda-effect te creëren en zo de luchtstroom te optimaliseren voor een comfortabel klimaat. Met de speciaal ontworpen
kleppen is de luchtstroom meer gefocust en wordt de temperatuur beter over de hele ruimte verdeeld. Dat werkt als volgt: Stylish bepaalt het luchtstroompatroon op basis van de verwarmings- of koelingsbehoefte van de ruimte.

In verwarmingsmodus richten twee kleppen van Stylish de lucht naar beneden (verticale luchtstroom). In koelmodus sturen de kleppen de lucht naar boven (luchtstroom op het plafond). Met twee verschillende luchtstromen voorkomt Stylish dat er tocht ontstaat en is de kamertemperatuur stabieler en comfortabeler.

Boven ziet u een voorbeeld van het Coanda-effect in koelingsmodus (plafondluchtstroom) en onder het Coandaeffect in verwarmingsmodus (verticale luchtstroom).
 

Rastersensor houdt de kamertemperatuur stabiel

Stylish gebruikt een rastersensor om de oppervlaktetemperatuur van een ruimte te detecteren en zo een comfortabeler klimaat te creëren.
De rastersensor bepaalt de huidige kamertemperatuur, verdeelt vervolgens de lucht gelijkmatig over de ruimte en schakelt daarna over op een luchtstroompatroon dat warme of koude lucht stuurt naar de zones die het nodig hebben.
De rastersensor meet de oppervlaktetemperatuur van een ruimte door de ruimte onder te verdelen in een 64 blokken.


Compleet comfort dankzij de klimaat- en vochtregeling

Comfort heeft niet alleen te maken met de kwaliteit of de temperatuur van de binnenlucht.
Ook de vochtigheid is belangrijk. Stylish gebruikt verschillende instellingen om de ventilator en de compressoren automatisch af te stellen en zo het juiste evenwicht tussen de temperatuur van een ruimte en de vochtigheid te vinden.

Met invertertechnologie wordt de koelintensiteit geregeld en wordt de temperatuur tot op 0,5 graden nauwkeurig afgesteld. Zo blijven de temperatuur en de vochtigheid in de ruimte altijd op een aangenaam peil.


Verse, zuivere lucht

Stylish gebruikt Flash Streamer-technologie om partikels, allergenen en geurtjes uit de unit te verwijderen en zorgt zo voor de beste binnenluchtkwaliteit.
Stylish is ontworpen voor superieur comfort, prestatievermogen en rendement. Deze elegante, discrete airconditioningoplossing is beschikbaar in verschillende kleuren en texturen en past in elk interieur.


Intelligente en eenvoudige bediening

Met de Daikin Online Controller - nu standaard ingebouwd - kan de Stylish-reeks volledig en van om het even waar via smartphone bediend worden. Het enige dat u nodig hebt om thuis het perfecte klimaat te krijgen, is een WLAN-verbinding en de gratis app Daikin Online Controller. De app geeft u een beter inzicht in het energieverbruik van uw unit en levert zo een bijdrage aan de uitstekende rendementscores van Stylish.


Over Daikin Europe N.V.

Daikin Europe N.V. is een belangrijke Europese producent van airconditioners, warmtepompen en koelsystemen met ongeveer 5.500 werknemers over heel Europa en 10 grote productieunits in België, Tsjechië, Duitsland, Italië, Turkije en het Verenigd Koninkrijk.
Daikin is wereldwijd befaamd voor zijn innovatieve rol in productontwikkeling en de ongeëvenaarde kwaliteit en veelzijdigheid van zijn geïntegreerde oplossingen. Met meer dan 90 jaar ervaring in het ontwerp en de productie van verwarm- en koeltechnologie is Daikin marktleider op het vlak van warmtepompen.

www.daikin.eu

* 5 jaar garantie geldt alleen indien het systeem door een F-gassen erkend bedrijf in bedrijf wordt gesteld en er jaarlijks aantoonbaar onderhoud wordt gepleegd door een F-gassen erkend bedrijf. 

 

   

© 2014 - 2020 koelklimaattechniekwebshop | sitemap | rss