A+++/A+++

Daikin Stylish Airco FTXA42AW + RXA42B 4,2kW White

Artikelnummer: 3010413
Artikel 40 van 148
€ 2.713,00 € 2.499,00 (inclusief btw)

Daikin Stylish wandmodel FTXA42AW + RXA42B 4,2kW White

Stylish

De Stylish combineert een vooruitstrevend ontwerp met klimaattechnologie voor een totaaloplossing die in elk interieur past. De Stylish is slechts 189 mm diep: het dunste systeem in het marktsegment voor stijlvolle wandmodellen. Dankzij de innovatieve functies zorgt deze unit voor ongeëvenaard comfort, rendement, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Gebruikers kunnen kiezen uit drie verschillende kleuren: wit, zilver en zwarthout.

Om een hoger energierendement te bereiken, heeft Daikin een nieuwe ventilator ontworpen die binnen de compacte afmetingen van Stylish toch efficiënt draait. De ventilator en de warmtewisselaar bereiken samen topenergieprestaties en dat met een geluidsniveau dat vrijwel onhoorbaar is voor aanwezigen.

Stylish combineert een aantrekkelijk design met uitstekende prestaties. De superieure stroomregeling plus koel- en vochtregeling garanderen een comfortabele luchtstroom in de hele ruimte. Stylish gebruikt verschillende instellingen om de ventilator en de compressoren automatisch af te stellen en zo het juiste evenwicht tussen de temperatuur van een ruimte en de vochtigheid te vinden.

Met invertertechnologie wordt de koelintensiteit geregeld en wordt de temperatuur tot op 0,5 graden nauwkeurig afgesteld. Zo blijven de temperatuur en de vochtigheid in de ruimte altijd op een aangenaam peil.

Stylish is ontworpen voor superieur comfort, prestatievermogen en rendement. Deze elegante, discrete airconditioningoplossing is beschikbaar in verschillende kleuren en texturen en past in elk interieur.

Belangrijkste Kenmerken

  • Seizoensrendement met waarden tot A+++ bij koelen en verwarmen. 
  • Beschikbaar in verschillende kleuren (wit, zilver, zwart, zwarthout). Het onopvallende paneel is verkrijgbaar met verschillende texturen en kleuren die in iedere ruimte passen
  • De afgeronde hoeken zorgen voor een onopvallend en ruimtebesparend design 
  • De kleine afmetingen maken van dit systeem de meest compacte op de markt 
  • Intelligente en eenvoudige bediening. Met de Daikin Online Controller - nu standaard ingebouwd
  • Slimme sensoren voor de beste prestaties 
  • Optimale luchtstroom voor een betere temperatuurverdeling dankzij het Coanda-effect - Verbeterde ventilator voor een hoog rendement met een laag geluidsniveau - Geavanceerde technologie voor meer comfort en een hoger rendement 
  • Rastersensor houdt de kamertemperatuur stabiel
  • Geluidsdruk van slechts 19 dB(A). 
  • 3-D luchtstroom combineert verticale en horizontale auto-swing en zorgt ervoor dat de warme of koele luchtstroom zelfs in grote ruimtes tot in de verste hoeken komt. 

*5 jaar fabrieksgarantie bij gedegen jaarlijks onderhoud, standaard 2  jaar fabrieksgarantie.

* Alleen geldig indien het systeem door een F-gassen erkend bedrijf in bedrijf wordt gesteld en er jaarlijks aantoonbaar onderhoud wordt gepleegd door een F-gassen erkend bedrijf. 

 

                   

© 2014 - 2024 koelklimaattechniekwebwinkel | sitemap | rss