Covid-19 Free 99,9%

Daikin MCK55W Luchtreiniger+ bevochtiger

Artikelnummer: 3060006
Vorige Artikel 2 van 105 Volgende
€ 748,00 € 675,00 (inclusief btw)

Daikin MCK55W Luchtreiniger & bevochtiger met HEPA-filter

Met een luchtreiniger van Daikin, expert in binnenklimaat, krijgt u lucht die 3 keer zuiverder, gezonder en schoner is. De lucht binnenshuis is vaak meer vervuild dan buiten. Zuivere lucht is belangrijk voor een gezond binnenklimaat. Alleen de ramen open zetten werkt niet voldoende. Onze luchtreinigers helpen allergenen, (fijn)stof en geurtjes verwijderen. En dit model, de Daikin MCK55W heeft ook een luchtbevochtigingsfunctie. Ideaal voor bijvoorbeeld in de slaapkamer en ook nog eens fluisterstil.

Daikin is marktleider op het gebied van stijlvolle en energiezuinige aiconditioningsystemen. Met maar liefst 8 Europese productiefaciliteiten in: België, Duitsland, Italië, UK en Turkije. 


Luchtvochtigheid

De Daikin luchtreiniger MCK55W is een luchtreiniger met bevochtigingsfunctie. Deze luchtreiniger helpt de symptomen van astma en allegieen te verminderen door stof en pollen uit de lucht te verwijderen. U blijft gezond doordat bacterien, virussen en allergenen uit de lucht worden afgebroken.Daarnaast zorgt de luchtbevochtiger voor een aangenaam binnenklimaat door de vochtigheidsgraad in de ruimte te beinvloeden. Idealiter ligt de relatieve luchtvochtigheid tussen de 40% en 60%.. Een hoge luchtvochtigheid maakt het lastiger voor je lichaam om vocht te verdampen. waardoor je veel gaat zweten en ongemakkelijk slaapt. Als de lucht te droog is, zoals in de winter, kun je last krijgen van een droge neus en keel. Een balans in luchtvochtigheid is dus zeer comfortabel.

Streamer technologie

De MCK55W zuigt de lucht via 3 krachtige stromen aan, vangt stof en vervuilende stoffen efficiënt op met een elektrostatisch HEPA-filter. De luchtreiniger maakt tevens gebruik van de Streamer-technologie van Daikin om door middel van oxidatie schadelijke stoffen, die op het filter zijn opgevangen, af te breken. Denk aan baterieen, virussen, pollen en schimmelsporen. Onze streamertechnologie filtert deeltjes uit de lucht die vaak ernstige gezondheidsrisico's inhouden.

Dit apparaat verwijdert effectief geurtjes, stofdeeltjes, allergenen etc. uit de lucht in een ruimte tot zo'n 50m2.

Productkenmerken:

  • Schone lucht dankzij het actieve ionontladingsplasma en de flash-streamertechnologie
  • Hoogwaardig HEPA-filter om fijne stofdeeltjes tegen te houden
  • Krachtige aanzuiging en muisstil
  • Nieuw stijlvol en compact ontwerp
  • Geen vervanging filter nodig (gaat 10 jaar mee)
  • Luchtbevochtigingsfunctie
  • Handige afstandbediening
  • Past in elk interieur

 

 

 

© 2014 - 2023 koelklimaattechniekwebwinkel | sitemap | rss