Covid-19 Free 99,9%

DAIKIN MC55W Luchtreiniger

Artikelnummer: 3060005
Artikel 1 van 144
€ 539,00 € 379,00 (inclusief btw)

DAIKIN MC55W Luchtreiniger met HEPA-filter

Met een luchtreiniger van Daikin, expert in binnenklimaat, krijgt u lucht die 3 keer zuiverder, gezonder en schoner is. De lucht binnenshuis is vaak meer vervuild dan buiten. Zuivere lucht is belangrijk voor een gezond binnenklimaat. Alleen de ramen open zetten werkt niet voldoende. Onze luchtreinigers helpen allergenen, (fijn)stof en geurtjes verwijderen. Ideaal voor bijvoorbeeld in de slaapkamer en fluisterstil.

Daikin is marktleider op het gebied van stijlvolle en energiezuinige aiconditioningsystemen. Met maar liefst 8 Europese productiefaciliteiten in: België, Duitsland, Italië, UK en Turkije.  O

Gezond

De Daikin luchtreiniger MC55W is een luchtreiniger zonder bevochtigingsfunctie. Deze luchtreiniger helpt de symptomen van astma, hooikoorst en allegieen te verminderen door stof en pollen uit de lucht te verwijderen. U blijft gezond doordat bacterien en allergenen uit de lucht worden afgebroken. Ook de resultaten op het filteren van het coronavirus uit de lucht is erg positief.

Streamer technologie

De MC55W zuigt de lucht via 3 krachtige stromen aan, vangt stof en vervuilende stoffen efficiënt op met een elektrostatisch HEPA-filter. De luchtreiniger maakt tevens gebruik van de Streamer-technologie van Daikin om door middel van oxidatie schadelijke stoffen, die op het filter zijn opgevangen, af te breken. Denk aan baterieen, virussen, pollen en schimmelsporen. Onze streamertechnologie filtert deeltjes uit de lucht die vaak ernstige gezondheidsrisico's inhouden.

Dit apparaat verwijdert geurtjes, stofdeeltjes, allergenen etc. uit de lucht in een ruimte tot zo'n 50m2. Ook ideaal voor kantoren en vergaderruimtes.

Productkenmerken:

Schone lucht dankzij het actieve ionontladingsplasma en de flash-streamertechnologie
Hoogwaardig HEPA-filter om fijne stofdeeltjes tegen te houden
Krachtige aanzuiging en muisstil
Nieuw stijlvol en compact ontwerp
Geen vervanging filter nodig (gaat 10 jaar mee)
Handige afstandbediening
Past in elk interieur

 

 

ostende stuurt men maar liefst 8 Europese productiefaciliteiten aan: België, Duitsland, Italië, UK en Turkije. Een Europese werkgever dus.

© 2014 - 2024 koelklimaattechniekwebwinkel | sitemap | rss