A+++/A++

Mitsubishi Cassette airco FDT40VH + SRC40ZSX-W 4,0kW

Artikelnummer: 2040101
Artikel 20 van 53
€ 2.570,00 (inclusief btw)

Mitsubishi Cassette FDT40VH + SRC40ZSX-W 4,0kW

Wij zorgen voor het prettigste verblijfsklimaat in uw winkel of bedrijf!

COMFORT

Mitsubishi Heavy Industries airconditioners staan garant voor comfort. Met een Mitsubishi Heavy Industries airconditioner creëert u het hele jaar door een perfect binnenklimaat.  Met de standaard inverter warmtepomp kunt u comfortabel en snel de ruimte verwarmen. Uw airconditioner is dus niet langer alleen om te koelen maar is het hele jaar door een echte klimaatregelaar.  Altijd de gewenste temperatuur in de ruimte. U stelt eenmalig de temperatuur in, zoals bij uw cv-ketel, en de airconditioner houdt de ruimte perfect op de ingestelde temperatuur.

Natuurlijk wilt u ook rustig kunnen genieten van uw airconditioner. De Mitsubishi Heavy Industries airconditioners doen hun werk zeer geruisloos. In de laagste stand werken de units op een geluidsniveau van slechts 26 dB(A).

Wat naast de juiste temperatuur ook zeer belangrijk is, is schone lucht. De Mitsubishi Heavy Industries wandunits zijn standaard uitgerust met de beste filtertechnieken. Nare luchtjes, sigarettenrook, pollen en stof worden gefilterd. Verder worden er 24 uur per dag negatieve ionen geproduceerd in de unit. Dit geeft u hetzelfde gevoel als de omgeving van een waterval of een bosrijke omgeving.

EFFICIENCY

Energiebesparing is een hot item in de hedendaagse wereld. Mitsubishi Heavy Industries draagt hier dan ook een steentje aan bij. De toegepaste warmtepomp invertertechniek is de meest geavanceerde ter wereld.

DUURZAAMHEID

De airconditioners van Mitsubishi Heavy Industries hebben zichzelf in uiteenlopende situaties bewezen. De nieuwe range klimaatsystemen zijn even duurzaam als gebruiksvriendelijk. Dat wij volledig overtuigd zijn van de superieure kwaliteit van de systemen, blijkt bijvoorbeeld uit de royale garantieperiode van vijf jaar. Maar voor ons betekent 'duurzaam' veel meer dan alleen een lange levensduur.  

De Mitsubishi Heavy Industries airconditioners worden op milieubewuste manier ontworpen en geproduceerd. Het design wordt zo compact mogelijk gemaakt waardoor er minder materialen nodig zijn.  Tevens wordt er met milieuvriendelijke materialen gewerkt waardoor 90% van de airconditioners gerecycled kan worden. Deze hoge kwaliteit is geborgd in de ISO 9001 en ISO14001.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

  • Zeer uitgebreide wandbediening met 3,8” verlicht touchscreen, uitgebreid klokprogramma (inclusief modus instelling), uitgebreide mogelijkheden voor automaatstand, ingebouwde ruimtetemperatuurvoeler en temperatuurinstell­ing tot 0,5 °C nauwkeurig.
  • Standaard ECO Touch bediening met weektimer.
  • Standaard uitgevoerd met condenswaterpomp.
  • Toevoer van buitenlucht mogelijk.
  • Uitblaaslamellen afzonderlijk in te stellen via bediening.
  • Zeer energiezuinig gebruik. S.C.O.P. waarden: 4,6 . S.E.E.R waarden: 8,7 .
  • Ook toepasbaar als duo/triple/quatrosplit.
  • Auto-restart na spanningsuitval.

*5 jaar fabrieksgarantie bij gedegen jaarlijks onderhoud, standaard 2  jaar fabrieksgarantie.

* Alleen geldig indien het systeem door een F-gassen erkend bedrijf in bedrijf wordt gesteld en er jaarlijks aantoonbaar onderhoud wordt gepleegd door een F-gassen erkend bedrijf. 

   

 

© 2014 - 2024 koelklimaattechniekwebwinkel | sitemap | rss